Smarta lösningar för renovering av fastigheter

Vi gör relining enkelt

Om er bostadsrättsförening har problem med stopp i avlopp, läckage från avloppsrör eller andra besvär med gamla rör, kan relining vara lösningen. Relining, även kallat rörinfodring, är ett prisvärt alternativ till stambyte. Med relining rengörs och infodras rören med nytt material. Detta är inte bara billigare och snabbare än att byta ut rören helt – det medför också mindre besvär för både boende och fastighetsägare. 

Vi på GAIDO har många års erfarenhet från branschen och vet hur en relining utförs på bästa sätt. Som en oberoende konsult kan vi hjälpa er som bostadsrättsförening eller fastighetsägare att spara både tid och kostnad genom att undvika misstag i både process och val av entreprenörer. 

Våra tjänster inom relining – för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare

Vi erbjuder projektledning av relining som inkluderar rörinspektion, förundersökning av avloppssystemet, kontakt med passande entreprenörer samt löpande kontroller av arbetet. Vi finns tillgängliga för uppdrag över hela landet – kontakta oss gärna för att se hur vi kan hjälpa er med relining på bästa sätt.

Referenser

""Informations- och täta byggmöten har gett oss kontinuerlig information om hur arbetet fortskrider. Allt har gått helt smärtfritt och utan klagomål. Det känns roligt att få rekommendera GAIDO." "

Lena Brauner

Ordförande Brf Gandvik i Djursholm
""Mikael gjorde valet av projektledning enkelt. Han visade att han kunde väva ihop föreningens beslut, styrelsens önskemål, medlemmarnas intressen med entreprenörens genomförande så att alla blev nöjda och genomförandet enkelt." "

Tim Fristedt

Styrelseledamot Brf Vändkretsen i Danderyd
""Mikael har från börja till slut väglett vår Brf genom ett komplicerat projekt med stor professionalitet och genuin vänlighet. Vi hade inte kunnat önska oss bättre projektledning. Kan därför tryggt rekommendera Gaido till alla som står inför att genomföra en stamrenovering""

Oskar Sjöström

Ordförande Brf Runby nr 5 i Upplands Väsby
"Gaido consulting hjälpte oss under arbetet med att genomföra en relining. Både upphandling och projektledning. Arbetet flöt på väldigt bra och vi fick alltid snabb och professionell hjälp."

John Kling

Ordförande Brf Vallfarten 2

Nyheter

Jästbolaget anlitar Gaido

Jästbolaget ska relina rör i sin fabrik och har anlitat oss för att se till att det görs på bästa möjliga sätt

Arbetet med Brf Lysbomben fortsätter

Efter att undersökningen blev klar valde Brf Lysbomben att gå vidare och vi på Gaido fick i uppdrag att utföra en upphandling av relining och badrumsrenovering. Vi tackar för förtroendet att få utföra detta …

Brf Ektorpshöjden godkänd och avslutat

Entreprenaden på Brf Ektorpshöjden är nu godkänd och avslutad. Gaido tackar föreningen och entreprenören för ett bra samarbete