Projektledning

Projektledning vid relining

Med professionell projektledning vid relining sparar man tid, pengar och energi. En konsult och projektledare inom relining bidrar med ett fågelperspektiv och fungerar som en länk mellan beställaren och olika intressenter, exempelvis boende och entreprenörer. En projektledare hjälper beställaren fatta beslut som ger det bästa resultatet för det bästa priset.

Vad gör en projektledare inom relining?

När entreprenaden för relining drar igång kontrollerar projektledaren att arbetet flyter på för samtliga parter. En projektledare inom relining håller i byggmöten, kontrollerar dokumentationen, håller koll på ÄTA-arbeten (ändringar och tillägsarbeten), ser till att tidsplanen hålls och allt däremellan.

Fördelar med att anlita en relining konsult

Reliningprojekt är komplexa och kräver specialkompetens och stor erfarenhet. Som styrelse för en bostadsrättsförening är det en trygghet att låta en relining konsult med rätt erfarenhet, kunskap och kontaktnät sköta alla delar. Då kan man vara säker på att projektet flyter på smärtfritt och att resultatet blir av högsta kvalitet. Våra projektledare hjälper dig genom hela processen. Med rätt projektledning sparar man både tid och pengar genom att undvika extra utgifter och onödiga backjobb. Vi på GAIDO är med i hela processen från start till mål om det är vad ni önskar.

Kontakta oss gärna för mer information om projektledning vid relining.

Läs mer om relining