Relining

Relining med Gaido Consulting AB

Är er fastighet i behov av renovering? Kanske funderar ni på stambyte? Låt då oss på Gaido Consulting hjälpa er. Som experter på relining av rörstammar bedömer vi skicket på er fastighets stammar och hjälper er finna den bästa lösningen för just er fastighet.

Relining – istället för stambyte

Många gamla rörstammar som byts ut i sin helhet skulle egentligen kunna fungera lika bra i ytterligare 50 år om man valt relining istället. Med denna metod renoverar vi fastighetens rörstammar, eventuella skador lagas och rören kläs invändigt med en slags strumpa. När detta utförs på rätt sätt blir hållfastheten lika hög som om röret var nytt och livslängden således minst 50 år till.

Så här går det till

  • Undersökning och behov - När ni anlitar oss går vi först igenom med er vad ni har för behov och önskemål för fastigheten. Sedan gör vi en undersökning där vi via en kamera kontrollerar hur rörstammarna ser ut och om relining är en lämplig metod. Ibland är rörstammarna för sköra och i allt för dåligt skick för relining och i dessa fall rekommenderar vi ett fullständigt stambyte.
  • Upphandling – När vi kommit fram till vilken metod som passar bäst hjälper vi er vidare med att finna rätt entreprenör för ert projekt. Vi har då förundersökningen som utgångspunkt vilket har den fördelen att vi kan använda många olika parametrar och därmed landa så nära ett korrekt slutpris som möjligt.
  • Projektledning och ekonomi – När kontraktet är skrivet med rätt entreprenör finns vi med från start. Allt från planering och förberedelser till byggmöten, dokumentation och att hålla koll på tidsplanen sköter vi åt er. Som lekman är det svårt att hålla i alla trådar kring arbetet med relining. Vi har specialkompetensen och ser till att arbetet sköts på rätt sätt samt att ni inte råkar ut för förseningar och onödiga kostnader i form av tilläggsarbeten.

På Gaido Consulting kan vi relining samt har lång erfarenhet inom branschen – Med oss som oberoende konsult kan ni känna er trygga med att vi hjälper er till bästa möjliga lösning för just era behov.

Välkommen att kontakta oss med er förfrågan.