Relining Järfälla

Relining av avloppsstammar i Järfälla

Behöver din fastighet i Järfälla renovering av avloppsstammar? Gaido Consulting AB har lösningen - relining. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom renovering av avlopp. Ibland är det tillräckligt med relining istället för att byta ut hela stammen, vilket sparar tid, pengar och energi för fastighetsägaren.

Vi föreslår ofta relining-metoden som ett kostnadseffektivt alternativ vid stambyte-projekt. Välkommen att kontakta oss för att diskutera dina behov och få en offert.

Vänta inte, boka relining idag!

Har dina rör börjat ge sig? Läcker de eller har du upptäckt andra tecken på att dina rör är i ett dåligt skick? Då är det dags för en förändring!

Med hjälp av en relining kan du få ditt rör lagat från insidan, vilket gör att du slipper riva upp golv och väggar för att utföra ett helt stambyte av dina rör.

Skjut inte upp ett skadat rör, då detta kan leda till ytterligare arbete och en både dyrare och krångligare process. Boka din relining i Järfälla redan nu!

Därför ska du välja relining

Relining ger dig en möjlighet att på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt renovera avloppsstammar som inte är allt för illa åtgångna. I förhållande till att byta ut avloppsstammar i sin helhet är relining en betydligt enklare process som ändå kan öka livslängden på avloppsrören med 40 – 50 år. 

Relining är en flexibel metod som kan anpassas till olika typer av rörledningar och skador.

Har du frågor om relining?
Läs mer om relining här eller boka ett kostnadsfritt informationsmöte.